MİT’in Yunan casus operasyonu… Metehan Demir çarpıcı detayları açıkladı: Bu casus tek başına değil!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Batı Karadeniz için verilen ‘Kırmızı Kod’ uyarısı ile Türkiye’nin doğal afetlerle mücadelesi, bugün toplanacak Kabine’de asgari ücret zammı ve bayram tatilinin uzatılmasıyla ilgili alınacak kararlar, Türkiye’nin Suriye operasyonunda son durum, MİT’in operasyonuyla yakalanan Yunan Casus’un ifadelerinin ayrıntıları ve Madrid'deki kritik NATO Zirvesi'nde İsveç ve Finlandiya'nin NATO üyeliğine ilişkin alınacak kararlar masaya yatırıldı.

‘’İNSANLIĞIN ATMOSFERE YAPTIKLARINDAN DOLAYI BELKİ DE DOĞA İNTİKAMINI ALIYOR’’

Metehan Demir, ‘’Sel diz kapağına geldiğinde insanı fırlatacak güce sahiptir. Son yıllarda dünyada sıra dışı doğa olayları yaşanıyor.  İnsanlığın atmosfere yaptıklarından dolayı belki de doğa intikamını alıyor.

‘’ASGARİ ÜCRETTE YÜZDE 40 CİVARINDA ARTIŞ OLACAK’’

Yüzde 40 civarında artış olacak. Emekli maaşlarında da asgari ücretin 1/3'ü ya da yarısı durumunda olanların revize edilmesi söz konusu.

‘’YAKALANAN CASUSUN İRTİBAT KURDUĞU TÜM İSİMLER LİSTELENDİ, SORUŞTURMA SÜRECİ HER AN BAŞLAYABİLİR’’

Yakalanan kişi, Yunan istihbarat teşkilatının birinci sınıf haber elemanıydı. Casus Türkiye'nin Suriye hareketleriyle ilgili kullanılıp, Türkiye aleyhinde bilgi toplanıyordu. Türkiye siber ağ istihbaratını etkin kullanarak tüm sinyal hareketliliğini takip etti. Kendisinin irtibat kurduğu tüm isimler listelendi, soruşturma süreci her an başlayabilir. Türkiye'yi karıştırmak için Suriye'de ne kadar terör örgütü unsuru varsa bunlarla birebir irtibat kurulmaya çalışılmış. Deliller Emniyet'e teslim edildi. Bunları geçelim. Önceden çalışılmış ve öğretilmiş. MİT'in ulaştıkları bilgiler Yunanistan'ın basitleştiremeyeceği kadar zor.

‘’TÜRKİYE BÜYÜKLÜK BENDE KALSIN DİYEREK İKİ ÜLKENİN NATO’YA ÜYELİĞİNİN ÖNÜNÜ AÇABİLİR YA DA FİNLANDİYA’YI ALIP, İSVEÇ’E ‘BİRAZ BEKLE’ DİYEBİLİR’’

İsveç'in Türkiye'yi ikna etmek için terörle mücadelede yasa çıkarmaya çalıştığı söyleniyor. İsveç konusunda Türkiye çok kararlı. Bu baskı konuya ilişkin 4'lü zirvede de devam edecek. Türkiye en sonunda büyüklük bende kalsın diyerek iki ülkenin NATO'ya üyeliğinin önünü açabilir ya da Finlandiya'yı alıp, İsveç'e 'Biraz bekle' diyebilir.‘’ ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!