Mirasını koru,doğaya sahip çık...

Öğrencilerin tüketmek yerine geri dönüştürmeyi hayatlarına katmaları, miras aldıkları doğaya sahip çıkmaları, içinde yer alarak onun bir parçası olduklarını anlamaları ve çevrelerinde farkındalık yaratmaları üzerine kurulu E-twinning projesi büyük beğeni topluyor.

Protect Your Heritage, Do Something for Nature (Mirasını Koru, Doğaya Sahip Çık) isimli E-twinning projesi ulusal ve uluslar arası 12 okul ile çevirim içi platformlar üzerinden işbirliği yaparak gerçekleştirilen, geniş çaplı bir çevre projesi.

Üç senedir farklı alanlarda E-twinning projeleri gerçekleştirilen Küçükçekmece Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi ‘nde okul idaresi, okul proje grubu, öğretmenler Betül OLUK, Aslı KIRATLI ve Perihan AKTAN’ın rehberliğinde öğrenciler, hobi bahçesi oluşturma, atalık tohum yetiştirme, çevre düzenleme ve geri dönüşüm alanlarında farklı etkinlikler içerisinde yer alarak akranlarıyla bu etkinlikleri paylaştılar.

İstanbul ilinden Beykoz Anadoluhisari Ortaokulu, Fatih Gelenbevi Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri ve öğrencileri de projemizde aktif rol aldı. Bu projeyle öğrencilerin yaparak-yaşayarak öğrenmeleri, çevreye duyarlılığını arttırmaları, okula aidiyetlerini pekiştirmek hedefleniyor.

Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Dilara Yücel Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkıyor Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden gözaltına alındı!
Sonraki Haber