Minik hafızlar için Ayasofya Camii'nde icazet töreni

Bugün Taksim Camii'nin açıldığı anlarda Ayasofya Camii'nde de tarihi anlar yaşandı. Ayasofya Camii'nde minik hafızlar için "hafızlık icazet töreni" düzenlendi. Minik hafızların arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip Erdoğan'ın da olduğu öğrenildi.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümünde İstanbul tarihi anlara tanıklık etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son noktayı koyarak İstanbul'a kazandırdığı Taksim Camii ibadete açıldı.

Cuma namazıyla ibadete açılan camiyi Müslümanlar doldururken binlerce kişi de Taksim Meydanı'nda secde etti.

Taksim Meydanı bu tarihi anlara tanıklık ettiği esnada Ayasofya Camii'nde de tarihi anlar vardı. Geçtiğimiz yaz 86 yıl sonra tekrar ibadete açılan Ayasofya Camii'nin misafirleri minik hafızlardı.

Marmara Anadolu İmam Hatip'in ortaokul öğrencileri hafızlık eğitimlerinden sonra icazetlerini Ayasofya Camii'nde düzenlenen törenle aldılar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TORUNU DA ARALARINDA

Minik hafızların arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın oğlu Ömer Tayyip Erdoğan'ın da olduğu öğrenildi.

CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi! ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI? 94 yaşındaki Rahmi Koç, bayram öncesi Miami'de eğlendi denilmişti...