Milyonlarca kişinin parası evine götürülecek! Art arda korona kararları...

Koronavirüsün 11 Mart'ta Türkiye'de ortaya çıkması ile birlikte devler hızlı adımlarla önlemler aldı. Özellikle dar gelirlilere yönelik alınan ekonomik önlemlerle, vatandaşın bu krizden en az zararla çıkmasını sağlamak. Buna göre, önce en düşük emekli maaşı 1500 liraya yükseltilirken, Ramazan Bayramı ikramiyeleri de ödenmeye başladı. İhtiyaç sahiplerine ise 100 liralık destek ödeniyor. İşte koronavirüs sonrası vatandaşın yararladığı destekler...

Küresel bir salgın olan Kovid-19 (yeni tip corona virüs), dünya üzerindeki milyarlarca insanın birbirlerinden ne kadar farklı görünürlerse görünsünler birbirine ne kadar bağlı olduğunu gösterdi. İnsandan insana yayılan bu virüs, yalnızca bedensel sağlığı değil ekonominin sağlığını da tehdit ediyor.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim? Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Duygu Nebioğlu'nun diğer ablası da ortaya çıktı!