Milli Piyango haftada iki ev verecek

Sisal Şans’ın Ev Kazan isimli yeni oyunu, haftada iki kez ev sahibi yapma şansı sunacak. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan, büyük ikramiyenin en az 1 milyon TL olacağı ‘Ev Kazan’ 30 Nisan’da oyunseverlerle buluşacak.

Sisal Şans, Türkiye’nin en köklü markalarından Milli Piyango’nun ürün yelpazesine yeni oyunlar kazandırmaya devam ediyor.

Oyunseverler bu kez hayallerindeki evlere Ev Kazan ile kavuşma fırsatı yakalayacak. Sisal Şans, yeni oyunu ‘Ev Kazan’ ile oyunseverlere Türkiye’nin 81 ilindeki hayalini kurduğu herhangi bir evi satın alma şansı sunacak. Oyunseverler dilerlerse kazandığı ikramiye ile arsa, tarla gibi herhangi bir gayrimenkul de alabilecek ya da mevcuttaki ev kredisini kapatabilecek. Ev Kazan, 30 Nisan’da oyunseverlerle buluşacak.

BÜYÜK İKRAMİYE EN AZ 1 MİLYON TL

Salı ve cuma günleri haftada iki kez gerçekleşecek ‘Ev Kazan’ çekilişlerinde büyük ikramiye en az 1 milyon TL olacak ve büyük ikramiye talihlisini bulana kadar artarak devretmeye devam edecek.

“GÜVEN VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sisal Şans CEO’su Selim Ergün, çekilişleri canlı yayınlanmaya ve güven vermeye devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Teknolojiye yaptığımız yatırım ile sektöre değer katarken, oyunseverleri güvenilir bir oyunla daha buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun bir aradan sonra Türkiye bu kez Ev Kazan’dıracak yepyeni bir oyuna daha kavuştu. Ev Kazan ile oyunseverler Türkiye’nin 81 ilinde hayalini kurduğu herhangi bir evi satın alma şansı yakalayacak. Tüm çekiliş süreçleri üyesi olduğumuz Dünya Piyango Birliği standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor. Noter huzurunda gerçekleştirdiğimiz çekilişlerimizi canlı yayınlanmaya ve şeffaf yapımızla güven vermeye devam edeceğiz.”,

Öğretmeni darp eden veli tutuklandı Elektrikli Araç Şarj Ağında Yeni Bir İş Birliği Daha Geldi Devlet eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlanıyor
Sonraki Haber