MHP'li vekil paylaştı: CHP sana yazıklar olsun

CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Leyle Güven ve Musa Farisoğulları'nın milletvekilliği düşürüldü. Kararın Meclis'te okunması ile birlikte CHP ve HDP sıralarında hükümet karşıtı sloganlar atılmaya başlandı. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, o anları sosyal medya hesabından paylaşıp tepki gösterdi.

This browser does not support the video element.

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, HDP Milletvekilleri Leyla Güven ve Musa Farisoğuları'nın milletvekilliği düşürüldü.

Kararın TBMM'de okunmasının hemen ardından CHP ve HDP'li milletvekilleri hükümet karşıtı sloganlar attı.

"YAZIKLAR OLSUN"

O anlara ilişkin videoyu Twitter hesabından paylaşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP'ye 'Yazıklar olsun' derken, HDP'nin kapatılmasını istedi.

"HDP KAPATILSIN"

Enginyurt, açıklamasında "TBMM de CHP ve HDP, Vekillerinin Milletvekilliğidüşünce, "Faşizme karşı omuz omuza " diye birlikte slogan atıyor ve Devlete baş kaldırıyorlar. HDP KAPATILSIN. CHP SANA YAZIKLAR OLSUN."

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?