MHP'den koronavirüs kararı! 23 yıl sonra ilk kez...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 1997'de hayatını kaybeden parti kurucusu Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümünde koronavirüs salgını nedeniyle ilk kez anma töreni yapamayacak.

Koronavirüs salgını Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü olan 4 Nisan'daki anma törenlerine de iptal getirdi.

SEMİH YALÇIN DUYURDU

Toplu organizasyonlar bir bir iptal edilirken, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Semih Yalçın, Türkeş’in anma programlarının iptal edildiğini bildirdi.

Yalçın, “Koronavirüsün bütün dünyada insanlığı tehdit ettiği nazik bir dönemde, hükümetçe sıkılaştırılan tedbirlere eksiksiz uyulması; sadece toplum sağlığı bakımından değil, ülkemizin geleceği açısından da hayati önem taşımaktadır” dedi ve şunları söyledi:

“Korona virüsle mücadele kapsamında, sosyal mesafenin korunması lüzumu dikkate alınarak; MHP Genel Merkezi ve il teşkilatlarımızca Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü dolayısıyla 4 Nisan'da düzenlenmesi planlanan anma programları iptal edilmiştir”

Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti! Süper Loto sonuçları 25 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 23 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber