MHP lideri Bahçeli koronavirüs aşısı oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. Bahçeli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de Covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısı üzerine koronavirüs aşısı oldu. Aşı olduğu anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Bahçeli, bütün vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

"Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla süren aşı programımız dahilinde ben de koronavirüs aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum. Tüm halkımızı aşı olmaya davet ediyorum."

İLK AŞIYI BAKAN KOCA YAPTIRDI

Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından ilk CoronaVac aşısı, Ankara Şehir Hastanesi'nde Sağlık Bakanı Koca'ya yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşının uygulanmasının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Herkesin mutlaka aşı olması gerektiğinin önemini bir kez daha hatırlatıyorum. Eski hayatımıza dönebilmemiz için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor. Daha önce tünelin ucunda ışık göründüğünü söylemiştim. Bugün işte öyle bir gün. Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum.

Aşının milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve herkesin de mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

Çünkü bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından birisi aşı olmaktır. Normal hayatımıza, eski hayatımıza dönebilmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız lazım.

BAKAN KOCA'NIN ARDINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA AŞI YAPTIRDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da koronavirüs aşısı oldu.

Erdoğan aşı koltuğunda yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

İnşallah hayırlara vesile olsun. Bu kampanyayla birlikte de süratle bir taraftan aşılarımız gelsin. Diğer taraftan tüm hastanelerimizde aşıları süratle yaygınlaştırarak bitirelim. Bir de tabii maalesef olumsuz kampanya sürdürenler var. Ama ben inanıyorum ki, aklı selim sahibi olan milletim bunlara hiçbir zaman fırsat vermeyecektir ve bilimin, irfanın ışığında benim milletim özellikle şu koronavirüs belasının olduğu dönemde aşıyla bunlara en güzel cevabını verecektir. Rabbim sıhhat, safiyet ve afiyet içerisinde milletimi sağlıklı bir geleceğe kavuştursun diliyorum. Biz de devlet olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Ne imkan varsa seferber etmiş durumdayız. İnşallah bu 3 milyonun arkasından zaten bir 30 milyon daha geliyor. Bunu Çin'den gelen aşılarla 50 milyona tamamlayacağız. Ve böylece ihtiyacımız neyse bu ihtiyacı süratle gidermek suretiyle bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunların hiçbirinde zorunlu bir adım yoktur. Hepsi gönüllülük esasına dayalıdır. Bilim Kurulumuzun da yapmış olduğu çalışmalar ışığında sürdürülmektedir. Tekrar hocama teşekkür ediyorum, hemşirelerimize, tüm sağlık elemanlarımıza teşekkür ediyorum.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber