Metroya maskesiz binmek isteyen kadın ortalığı birbirine kattı

Haliç Metro İstasyonu'nda yasağa rağmen metroya maskesiz binmek isteyen kadın, turnikeden geçişine izin vermeyen güvenlik görevlisiyle tartıştı. Maskesiz kadın ve yanındaki kişi daha sonra istasyondan uzaklaştı.

This browser does not support the video element.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Yasağa rağmen dün Haliç Metro İstasyonu'na gelen bir kadın, metroya maskesiz binmek istedi. Duraktaki güvenlik görevlisi maskesiz kadının turnikelerden geçişine izin vermedi. Bunun üzerine kadınla güvenlik görevlisi arasında tartışma çıktı.

'POLİS KİM' DİYE BAĞIRDI

Metroya maskesiz binmek isteyen kadın, güvenlik görevlisinin üzerine yürüyerek maske takmadan da metroya binebileceğini söyledi. Metroya maskesiz bir şekilde binmekte diretince güvenlik görevlisi, olayı polise bildirdi. Sinirlerine hakim olamayan kadın "Polis kim" diyerek bağırdı. Maskesiz yolcu ve yanındaki kişi daha sonra metro istasyonundan uzaklaştı.

DHA

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!