Metrobüsteki iğrenç tacizi engelleyen adam o anları anlattı

Beylikdüzü yönüne giden metrobüste cuma günü gerçekleşen iğrenç tacizi engelleyen vatandaş o anları anlattı. Tacizcinin önce başörtülü bir kadını ardından yabancı uyruklu bir kadını taciz etmeye çalıştığını belirten Hakan Demirci, "Bunu görünce o anda adamı ensesinden tuttum. Polise teslim ettim. Gözünü kapatmamış bir vatandaşa rastladı" dedi.

İddiaya göre, Beylikdüzü yönüne giden metrobüste bulunan A.Ş., H.K. ve P.U.O. adlı kadınlara tacizde bulundu. Yolcuların tepki gösterdiği A.Ş., polise teslim edildi. Küçükçekmece Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılan A.Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Metrobüste kadınlara tacizde bulunan A.Ş.'yi fark ederek müdahalede bulunan Hakan Demirci, o anları DHA muhabirine anlattı. Kamu kurumunda görev yaptığını ve akşam mesaiden çıktıktan sonra Cevizlibağ'dan metrobüse bindiğini belirten Hakan Demirci, gördükleri karşısında kayıtsız kalamadığını söyledi.

"GÖZÜNÜ KAPATMAMIŞ BİR VATANDAŞA RAST GELDİ"

Metrobüste bir kadının kendisine doğru yaklaştığını ifade eden Hakan Demirci, "Baktım kadının yanında bir adam var. Adamın etrafında kalabalık da yoktu. Ama kadınla bir teması var. Yerimizi değiştirmek istedim, adam hemen yönünü değiştirdi. Onun yan tarafında başı dönük başörtülü bir kadın vardı, ona doğru temas etmeye çalıştı. O kadın da uzaklaştı. Döndü, arka tarafında yabancı uyruklu bir kadın vardı. Onun kalçasını elledi. Bunu görünce o anda adamı ensesinden tuttum. Emniyet güçlerine teslim etmek için 'Gel buraya' dedim.

TACİZCİ: BEN İYİ BİR ADAMIM

Yabancı uyruklu kadın da 'Ne yapıyorsun' tarzında bir şey dedi. Yanımdaki kadın da 'Evet bana da temasta bulundu' dedi. İnsanlar adama vurmaya çalıştı. Ben onu metrobüsten indirip gelen emniyet güçlerine teslim ettim. Bir yolcunun çektiği ve yayınlanan haberlerin altına tacizci olduğunu nereden anladığıma dair yorumlar yazmışlar. Adam kadınların etrafında dönüyordu. Üç kadına da aynı şekilde tacizde bulundu. Arkadaşlar gözünüz açık olsun. Yolculuklar sırasında araçlarda emniyet gücü yok, müdahale edip gereğini yapmak gerek. 2 kadın da şikayet etti. 'Gözünü kapatmamış' bir vatandaşa rastladı. Toplu taşımada kadınlarla mesafeyi korumak gerek. Kadınlara temas ettiniz mi bu tacizdir. Başka açıklaması yok. Adam da kabul etti. 'Ben iyi bir adamım' dedi. Özür diledi. Buna katılmıyorum" şeklinde konuştu.

İsrail İran'a saldırdı! Bitcoin sert düştü Şans Topu sonuçları 17 Nisan 2024! Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı
Sonraki Haber