Metiner ve Karaca arasında ‘tetikçi’ polemiği

Eski Star gazetesi yazarı ve AK Parti milletvekili Mehmet Metiner ile Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca arasında 'tetikçi' polemiği devam ediyor. Mehmet Metiner, Nihal Bengisu Karaca için, "Ben siyasi duruş eleştirisinde bulunurken o eski ablanın FETÖ yöntemiyle bana saldırıda bulunması asla tesadüf değildir" dedi. Metiner, Star yönetimine çağrıda bulunarak, kendisi hakkında 'kovuldu' iddialarında bulunan Karaca için "Star, yalanını yüzüne çarpmazsa asla hakkımı helal etmem, biline!" dedi.

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca ve eski Star gazetesi yazarı ve AK Parti milletvekili Mehmet Metiner arasında tartışma devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden devam eden tartışmada gazeteci Nihal Bengisu Karaca, Mehmet Metiner'in kendisi için söylediği "Nihal Bengisu Karaca varken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuşmamalı" ifadelerine geçtiğimiz gün sert yanıt verdi. Karaca Metiner için, "Tetikçilik hizmetini daha iyi koşullarda sürdürmek için kadro başvurusunu güncelliyor aklınca" ifadelerini kullandı.

‘O ESKİ ABLA….’

Yaşanan polemiğin ardından sosyal medyadan yeni bir açıklama yapan Metiner, Karaca'nın bu sözlerine yanıt verdi.

Metiner, “DHKP-C militanı” Canan Kaftancıoğlu’nu bir de baktım herkesten çok savunuyor, Cumhurbaşkanımızın da bu diline ve siyasetine sert eleştiride bulunuyor. Bunun üzerine “Nihal Bengisu Karaca varken Canan Kaftancıoğlu susmalı bence.” şeklinde kısa bir tivit attım. Hepsi bu. Ben zihni/siyasi duruş eleştirisi yaparken o eski ablanın FETÖ yöntemi ve ağzıyla bana saldırması asla tesadüfi değildir. Eleman görevini yapıyor" ifadelerini kullandı.

Mehmet Metiner, Nihal Bengisu Karaca'nın "Bu tetikçi zata tavsiyem ipe sapa gelmez algı operasyonları yapacağına kendi itibarsız algısıyla uğraşması ve önce şu an iktidar medyasının yeni merkezi olan TürkMedya grubundan neden tam da Kasım ayının başında kovulduğunu anlatması" sözlerine de yanıt verdi.

T 24’ün haberine göre Star yönetimine çağrıda bulunan Metiner "Star yönetimi bu elemanın yalanını yüzüne çarpmazsa asla hakkımı helal etmem, biline!" dedi.

NE OLMUŞTU?

Mehmet Metiner, geçtiğimiz kasım ayında son yazısının Star gazetesinde yayımlanmaması üzerine “Bundan sonra güncel gelişmeleri daha sık ve anlık yazılarla bu şekilde paylaşmayı uygun gördüm” açıklamasında bulunmuştu.

Metiner aralık ayında ise "Gördüğüm lüzum üzerine Star gazetesinde yazmama kararı aldım. İki haftadır yazımın çıkmaması üzerine merak eden dostlarıma bildirmek isterim ki bu tamamen benim şahsi kararımla olan bir şey. Star gazetemize başarılar dilerim” ifadelerine yer vermişti.

Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Paris'te 'canlı bomba' alarmı! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sonraki Haber