Meteorolojiden yılbaşı sürprizi! Yılbaşında İstanbul'a kar yağacak mı? İşte cevabı...

Yaklaşan yılbaşında birçok kişi "İstanbul'a kar yağacak mı" sorusuna yanıt aramaya başladı. Meteroloji uzmanları 30-31 Aralık tarihlerini de dikkate alarak beklenen açıklamayı yaptı. İşte Yıbaşında İstanbul'a kar yağacak mı sorusunun cevabı...

Türkiye genelinde devam soğuk ve yağışlı havalar kar beklentisini de iyiden iyiye yükseltti. Yaklaşan yılbaşı öncesinde de gözler Meteoroloji'den yapılacak açıklamaya çevrildi. Yılbaşında İstanbul'a kar yağacak mı sorusunu merak eden milyonlarca vatandaşa Meteorolojiden sürpriz bir açıklama geldi.

Yılbaşı akşamı kar görmeyi bekleyen İstanbullulara sürpriz açıklamayı Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptı. Yılbaşında kar yağışı olup olmayacağı da bu tahminle netlik kazandı.

Yılbaşında İstanbul'a Kar Yağacak mı?

Meteoroloji Uzmanları 25-31 Aralık tarihleri arasında hava durum tahminlerini kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini ve ülkemiz genelinde artacağı bilgisini paylaşan uzmanlar Yılbaşında kar yağacak mı sorusuna da cevapladı.

Yeni yıla girerken ülkenin birçok kesiminde kar yağışı olacak. Özelikle Anadolu'nun iç kesimlerinde etkili olacak kar yağışı 1 Ocak 2022 itibariyle Doğu'da da etkisini gösterecej. Ancak Batı bölgelerinde kar yağışı yok. Yağmur bekleniyor.

31 Aralık hava durumu bilgisini paylaşan Meteoroloji İstanbul için kar yağışı beklemiyor. Bu 5 günlük tahminde yılbaşı kar beklenmiyor. Ancak İç Anadolu bölgesinde Perşembe ve Cuma günleri kar yağışı etkili olacak.

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak Borsa günü düşüşle tamamladı! İstanbul'un göbeğinde kuyumcu dükkanına silahlı saldırı!
Sonraki Haber