Meteoroloji'den sel ve su baskını uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Isparta ve Antalya çevrelerinde yağış bekleniyor. Yapılan açıklamada, sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz’in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Kahramanmaraş çevreleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kahramanmaraş, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIK DA AZALACAK

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzeyli, doğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber