Meteoroloji hafta ortasını işaret ederek uyardı! Pek çok ilde yağmur bekleniyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava durumu haritasına göre; salı günü 12 ilde, çarşamba günü 28 ilde ve perşembe günü 17 ilde yağış bekleniyor. Yağış beklenen iller arasında İstanbul da bulunuyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bu haftanın hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Paylaşılan rapora göre; İstanbul'da salı, çarşamba ve perşembe günü yağış etkisini gösterecek.

SALI GÜNÜ 12 KENTTE YAĞMUR BEKLENTİSİ

Salı günü; İstanbul, Kocaeli, Düzce, Sakarya, Karabük, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'de yağış bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ 28 İL YAĞMURA TESLİM

Çarşamba günü; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Sinop, Amasya, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, ve Ağrı'da sağanak etkili olacak.

PERŞEMBE GÜNÜ 17 İLDE YAĞIŞ

Perşembe günü; İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır ve Ağrı'da yağmur şiddetini gösterecek.

İSTANBUL'DA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

İstanbul'da bugün 25 derece olan gündüz sıcaklığının hafta içinde 20 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Bu hafta gece hava sıcaklığı ise 15 derecelere kadar inecek. Nem oranındaki düşüş de dikkat çekerken salı gününden itibaren yağışlar başlayacak ve 30 Eylül'e kadar sürecek. Ekim ayının ilk gününde rüzgâr kendisini gösterecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 23°C

Parçalı bulutlu, doğu kesimleri ile gece saatlerinde il geneli sağanak yağışlı

ANKARA °C, 25°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 30°C

Az bulutlu ve açık

KOCAELİ °C, 24°C

Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 32°C

Az bulutlu ve açık

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber