Mete Yarar ve Nedim Şener'den tepki: Kriz isteyenler, FETÖ'cüler affedilsin diyenler var!

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener, Korona günlerinde evden yayınla sizlerle... "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Mete Yarar ve Nedim Şener, evlerinden kaydettikleri "Memleket Aşkına"nın yeni bölümüyle tekrar sizlerle. Yarar ve Şener bu bölümde Korona virüsü ile sürmekte olan mücadele sırasında Türkiye'yi hala ABD ve Avrupa'ya şikayet edenlere tepki gösterirken, "Bir insan kendini daha nasıl rezil edebilir? Örneğini yaşıyoruz." dedi.

"HAYALLERİNDE FETÖ'CÜLERİN AFFEDİLDİĞİ, IMF'NİN GERİ DÖNDÜĞÜ BİR TÜRKİYE VAR"

15 Temmuz'da darbeye kalkışan FETÖ'cü sahte imamların ailelerinin bugün fırsattan istifade mağduriyet mesajları paylaşabildiğini ve bunlara destek veren bazı siyasilerin FETÖ'cülere af istediğinin altının çizildiği programda Nedim Şener, yeni bir parti kuran eski AK Partili Ali Babacan'ın IMF ile anlaşılması gerektiği yönündeki sözlerine dikkat çekerek, "Kafalarında FETÖ'cülerin affedildiği, IMF'nın geri geldiği bir Türkiye var" diye konuştu.

"SENİN GÖNLÜN YOKSA VERME KARDEŞİM!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı "Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasından rahatsız olanlara tepki gösteren Mete Yarar ise, bu kampanyanın gönüllük esasına dayandığını hatırlatarak, "Senin gönlün yoksa verme kardeşim, verene niye kızıyorsun?" dedi.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi!
Sonraki Haber