Mete Yarar ve Nedim Şener’den dikkat çeken değerlendirmeler: Korona biyolojik bir silah mı?

İki usta isim, Hürriyet yazarı-SuperHaber programcısı Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, her geçen gün daha büyük bir tehdit haline gelen ve dünya çapında ölümlere neden olan Korona virüsüne dair değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’de alınan tedbirler sayesinde şu ana kadar görülmeyen ölümcül virüse karşı kişisel olarak almamız gereken tedbirlerin konuşulduğu programda, ülkemizde virüs vakalarının saklandığı şeklinde kara propaganda faaliyetleri yürüten lobilere de dikkat çekildi.

“KORONA VİRÜS BİR BİYOLOJİK SİLAH” İDDİALARI

Korona’nın biyolojik bir silah olduğu yönündeki iddiaların da değerlendirildiği Mete Yarar ve Nedim Şener ile Memleket Aşkına’da, virüs üretme çalışmalarının yıllardır sürdüğüne ve bu çabaların aslında asimetrik savaş olgusunun bir unsuru olduğuna dikkat çekildi.

FETÖ’NÜN KORONA DUASI

Programda virüse dair değerlendirmelerle birlikte, FETÖ’nün Korona ile ilgili sapkın yaklaşımı da ortaya konuldu. Terör örgütü elebaşının yazdığı sözde Korona duasını örgüt üyelerinin üzerlerinde taşıdığı belirtilirken, “Korona’ya çare bulunur ama FETÖ’cü kafaya çare zor” saptaması yapıldı…

Mete Yarar ve Nedim Şener ile ‘Memleket Aşkına’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Bakan Tunç'tan DEM Parti açıklaması: Böyle giderse kaçınılmaz olur 24 Nisan 2024 Çarşamba akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier ile bir araya gelecek
Sonraki Haber