Mete Yarar ve Nedim Şener, İYİ Parti-HDP işbirliği ile HDP-PKK ilişkisini konuştu!

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Mete Yarar ve Nedim Şener, "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde İYİ Parti ile HDP arasında karşılıklı olarak devam eden açıklamaları ve HDP'nin terör örgütü PKK ile ilişkisini masaya yatırırken, Türkiye'de terör örgütünü adeta bir sivil toplum kuruluşu gibi gösterme çabasında olanları konuştu. 

AKŞENER'İN HDP AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in HDP'nin terör örgütünün siyasi uzantısı olduğu şeklindeki açıklaması ile HDP'den gelen İYİ Parti ile işbirliğini ortaya koyan ifadeleri değerlendiren Nedim Şener, "Bir siyasetçinin 1 yıl sonra, yerel seçimde dolaylı işbirliği yaptığı parti için 'PKK'nın siyasi uzantısı' demesi samimiyetten uzak" dedi.

HDP NEDEN KAPATILMIYOR?

Türkiye'de siyasi partilerin kapatılması zorlaştırılırken, terör bağlantısının hala parti kapatma için gerekçe oluşturduğuna dikkat çeken Mete Yarar ise, "Türkiye'de terör kapsamında hala parti kapatma var. Bu kadar işaret varken neden hiçbir işlem yapılmaz?" sorusunu sordu.

UĞUR MUMCU SUİKASTI VE PKK

1993 yılında uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu'nun terör örgütü PKK ile ilgili değerlendirmelerini ve örgütün bağlantılarını ortaya seren çalışmalarını hatırlatan Nedim Şener, "Mumcu yaşasaydı, onun etki alanı büyümüş olsaydı bugün PKK bir STK yerine konmazdı. Terör örgütü ekolojik bir dernek gibi yazılmazdı. En kötüsü de bu Uğur Mumcu'nun gazetesinde yazıldı" diye konuştu.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

O bölgelerde elektrik olmayacak: 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi Motorine indirim geliyor! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE!
Sonraki Haber