Mete Yarar ve Nedim Şener değerlendirdi: FETÖ’nün siyasi ayağı tartışması ve yeni darbe iddiaları!

İki usta isim, Hürriyet yazarı-SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, sıcaklığını koruyan FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarını ve FETÖ ile ilgili geçmişe dönük polemikleri konuştu.

Hürriyet yazarı ve SuperHaber yorumcusu Nedim Şener’in katıldığı televizyon programına telefonla bağlanan Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök’ün açıklamalarının da tartışıldığı programda, FETÖ ile mücadeledede geçmişten günümüze uygulanan yöntemler masaya yatırıldı.

YENİ DARBE İDDİALARI

Son dönemde kulaktan kulağa yayılan yeni darbe iddialarının değerlendirildiği “Memleket Aşkına”da, 15 Temmuz sonrası hala darbe beklentisinde olanların bulunduğunun altı çizilerek, “Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin diyen gözü dönmüş bir grup var” tespitinde bulunuldu.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Yaşlı kadın hayata tutunamadı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun biten transferleri Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var
Sonraki Haber