Metaverse sınır tanımıyor! Sultanahmet ve Ayasofya Camileri bile satılıyor

Geçtiğimiz yıla damga vuran Metaverse anlaşılan o ki 2022'de de çok konuşulacak. ABD'li emlak şirketi Metaverse Group, dünya genelinde tarihi yapıları satışa çıkardı. İçlerinde Sultanahmet ve Ayasofya Camileri de var.

Metaverse evreni sınır tanımıyor. ABD'li emlak şirketi Metaverse Group, SuperWorld isimli sanalr bir alışveriş mağazasına 1 milyon dolar yatırım yaptı. Platformda yer alan tarihi yapılan satış fiyatları ise dikkat çekti

Kripto para ile satın alınabilecek tarihi yapılar arasında Central Park, Eyfel Kulesi, Çin Seddi ve Gize Piramitleri yer alıyır. SuperWorld internet sitesinde yer alan ilanlarda Türkiye'den Sultanahmet ve Ayasofya Camileri de var.

SULTANAHMET 334, AYASOFYA 334 BİN DOLAR!

Sultanahmet Camii'nin 334 dolara satışa çıkarıldığı platformda satın alma işlemleri için uyumlu cüzdan gerekiyor.

Sultanahmet Camisi’nin hemen yanındaki Ayasofya Camisi’nin 100 Ethereum’a (334.396 dolar) satıldığı görülüyor. Öte yandan platformdaki diğer noktaların da 0.1 Ethereum’a satışta olduğu görülürken Türkiye’de Ayasofya Camisi’nin en yüksek fiyata satışta olduğu kayıtlara geçti.

Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü CHP'de torpil atamaları hız kesmeden devam ediyor! Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor?
Sonraki Haber