Metaverse için en ilginç yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi!

Metaverse yani sanal evren, son günlerde tüm dünyanın gündeminde. Kripto para yatırımcılarının ilgi odağı haline gelen ve dünyaca ünlü markaların da yavaş yavaş kendine yer edindiği Metaverse için en ilginç yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Metaverse yorumu geldi. Son günlerin en popüler konusu olan Metaverse ya da diğer adıyla sanal evren Erdoğan'ın da gündemindeydi.

ERDOĞAN'DAN METAVERSE YORUMU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödül Töreni"nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Metaverse için yapay zekanın, gerçek hayatın ötesinde paralel bir dünya oluşturma yolunda ilerleyen dijital kurguların etrafımızı kuşattığı bir dönemde daha üste çıkmalıyız" dedi.,

METAVERSE NEDİR?

Metaverse ya da diğer adıyla sanal evren son günlerin popüler konusu. Artırılmış gerçeklik ürün ve hizmetlerini ifade eden Metaverse terimi gündelik hayata Facebook'un adını Meta olarak değiştirmesiyle girdi. 

Sanal arsa alım satımlarının yapıldığı Metaverse gerçek ile kurgunun birleştiği, insanların farklı cihazlarla iletişim kurduğu sanal bir evreni ifade ediyor.

Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Paris'te 'canlı bomba' alarmı! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sonraki Haber