Metaverse Dünyasını Anlamak İçin İzlenmesi Gereken 3 Film

Kripto para ile birlikte hayatımıza giren ve şu sıralar gündemden düşmeyen Metaverse birçok kişinin yeni duyduğu bir kavram. Kimi yatırımcıların gözdesi kimilerinin de oyun alanı alarak gördüğü Metaverse dünyasını anlamak için izlenmesi gereken filmleri listeledik. İşte Metaverse ile ilgili filmler...

Metaverse yani sanal evren son günlerin tartışmasız en popüler konularından. Kripto dünyanın gündeminden düşmeyen ve her gün farklı bir projenin ortaya çıktığı Metaverse dünyasına henüz adapte olamamış birçok kimse var. Metaverse coinlere yatırım yapmak isteyenlerin de beğeneceği filmleri sizler için araştırdık. İşte Metaverse dünyasını anlamak için izlenmesi gereken filmler...

METAVERSE FİLMLERE KONU OLUYOR

1 - Ready Player One: 2018 yapımı film Metaverse evrenini anlatmaktaki başarısı ile şu sıralar önemi daha da artan filmlerin başında geliyor. Steven Spielberg imzalı film gerçek dünyanın sıkıntılarından kurtulmak için zamanının büyük bir bölümünü The Oasis adlı bir oyun evreninde geçiren Wade Watts adlı karakterin başından geçenleri anlatıyor.

2 - Sword Art Online: Bir Netflix dizisi olan Sword Art Online Reki Kawahara yönetmenliğinde 2021 yılında vizyona girmiştir. Film, geçtiğimiz yıllarda oyunda ölenlerin gerçekte de öldüğü Sword Art Online adlı oyundan esinlenerek çekilmiştir. Metaverse dünyasını anlamak için belki de en iyi filmlerden biridir.

3 - Gamer: Gerard Butler'in başrolünde olduğu Gamer 2009 yılında vizyona giren bilimkurgu filmdiri. Türkçe'Ye Oyuncu olarak çevrilen filmde oyuncular hükümlüler arasından seçilir. Ve 30 oyundan sağ çıkan oyunculara özgürlük vaad edilmektedir.

Yalı Çapkını Seyran'ın yaşadıklarından sonra iyileşebilecek mi? İsrail hadsiz paylaşımıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı! Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor!
Sonraki Haber