Mesut Özil'den Trabzonspor maçı öncesi Sarı-Lacivertli taraftarlara mesaj var

Fenerbahçe'de Trabzonspor hazırlıkları sürüyor... Zorlu deplasmana lider gidecek olan Sarı-Lacivertliler, lider dönmenin planlarıı yapıyor. Bugün 33 yaşına giren Mesut Özil, doğum gününe özel açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in ilk 8 haftasını lider tamamlayan Fenerbahçe, milli ara dönüşü Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak. Pazar günü oynanacak 9. hafta mücadelesi öncesi taktik idmana devam eden Sarı-Lacivertliler'de Mesut Özil, doğum gününe özel açıklamalarda bulundu.

Yıldız futbolcu, "Bütün doğum günleri özeldir ama ailem, çocuğum ve büyük F.Bahçe ailesi ile birlikte doğum günü kutlamak, galiba en özeli. Fenerbahçeli olmak, futbolcusu da olsanız taraftarı da olsanız, çok özel bir duygu. Ne mutlu ki taraftarı olduğum, tutkusunu hissettiğim Fenerbahçe’nin bir futbolcusuyum. Böylesi büyük bir topluluk tarafından sevilmek çok özel. Bu duyguyu anlatmak gerçekten güç. Bu söylediklerimde çok samimiyim" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ BİZE İNANSIN"

15 Ekim 1988 doğumlu olan ve bugün itibariyle 33 yaşına giren Mesut Özil, şunları söyledi: "Tek bir amacım var, taraftarlarımızı mutlu edebilmek. Burada kendimi özel bir yere koymak istemem. Bu formayı terleten her arkadaşım kadar bir rolüm var. Takım olarak hep birlikte formamız için, bu büyük kulüp için gereken mücadeleyi vereceğiz. Taraftarlarımız bize her zaman inansınlar."

 

Tartışmalı düzenleme Senato'da! Dünya Bankası finansmanı iddialarına yalanlama Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret
Sonraki Haber