Mesut Özil resmen Fenerbahçe'de

Rüya gerçek oldu... Fenerbahçe, Mesut Özil transferini resmen açıkladı. Arsenal'le olan sözleşmesini fesheden yıldız futbolcu Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Pazartesi günü özel uçakla İstanbul'a gelecek olan Mesut, 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Fenerbahçe Mesut Özil transferini açıkladı... Fenerbahçe taraftarının yolunu gözlediği yıldız isim sezon sonuna kadar Fenerbahçe formasını giyecek. Arsenal'le sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 32 yaşındaki futbolcunun İngiliz kulübüyle fesih pazarlıkları Sarı-Lacivertliler lehine sonuçlandı. Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi verdi. 

Özil, sarı lacivertli takımla 3,5 yıllık sözleşme imzalamak için yarın akşam ya da pazartesi İstanbul'a gelecek. DHA'nın haberine göre, Özil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel uçağıyla yarın akşam veya pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Uçuş planlamasının yarın tamamlanması bekleniyor. Öte yandan görkemli bir imza töreni için hazırlık yapan sarı lacivertliler, hafta içi Mesut Özil'i 3.5 yıllık süreyle kadrosuna katacak. Mesut’un İstanbul'da Çamlıca'da aldığı villanın tadilatı tüm hızıyla sürerken, oyuncunun ailesiyle birlikte birkaç ay başka bir yerde kalacağı öğrenildi. 


Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar!
Sonraki Haber