Mesut Bakkal'ın 'teşvik primi' itirafına Reha Muhtar'dan tepki

Süper Lig'de pek çok takımı çalıştıran eski futbolcu Mesut Bakkal, kariyerini anlattığı kitabında Galatasaray'dan teşvik pimi aldığını itiraf etmesi gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'a olan yakınlığı ile bilinen Gazeteci Reha Muhtar bu itirafa sert tepki gösterdi. Muhtar sosyal medyadan, "Galatasaray'ın 1986-1987 şampiyonluğu geçersizdir. Beşiktaş resmi başvuruyu TFF'ye yapmalıdır" diye paylaşımda bulundu.

Eski futbolcu ve antrenör Mesut Bakkal, kariyerini anlattığı 'Mesut Bir Adamın Hikâyesi' adlı kitabında Galatasaray'dan teşvik pimi aldığını itiraf etmesi gündeme bomba gibi düştü.

Bakkal, 1986-1987 sezonunda Denizlispor'da oynarken, Beşiktaş ile Galatasaray'ın şampiyonluk için yarıştığını, kendisinin de içinde bulunduğu Denizlisporlu oyuncuların Galatasaray'dan teşvik primi aldığını belirtti.

Gazeteci Reha Muhtar sosyal medya üzerinden Bakkal'ın bu itiraflarına sert tepki gösterdi.

Muhtar'ın paylaşımı şöyle; 

"Mesut Bakkal’ın TEŞVİK SONRASI DOPİNG yaptıklarını söylediği 87 sezonunda SUÇ işlenmiştir. 2 MİLYONLUk TEŞVİĞİ YERİNE GETİREBİLMEK İÇİN FUTBOLCULAR DOPİNG YAPTI diyor BAKKAL! GS’ın 86-87 ŞAMPİYONLUĞU GEÇERSİZDİR. BEŞİKTAŞ RESMİ BAŞVURUYU ZALAD SEZONUyla BİRLİKTE TFF’ye YAPMALIDIR"

SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! PKK'nın televizyon kanallarına darbe Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ile ortak operasyon açıklaması!
Sonraki Haber