Meşrubat kamyoneti, motosikletli çifti ezdi: 1 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa'da kavşaktan dönmeye çalışan meşrubat yüklü kamyonet, motosiklete çarptıktan sonra devrildi. Motosikletteki çiftten sürücü Murat Polat hayatını kaybetti. Eşi ve kamyonet sürücüsü yaralandı.

This browser does not support the video element.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe Mahallesi'ndeki SSK Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, kavşaktan dönmeye çalışan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 31 Y 2354 plakalı meşrubat yüklü kamyonet, Murat Polat yönetimindeki 63 NV 654 plakalı motosiklete çarptıktan sonra devrildi.

Kazada devrilen kamyonetin sürücüsü ile motosiklet üzerindeki Murat Polat ve eşi Keziban Polat yaralandı. Ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsü Polat, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerine giden polis ekipleri, aracın deposundan sızan yakıtın etrafa dağıldığını fark edince yangın ihtimaline karşı çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


İHA

MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi