Merve Boluğur ve sevgilisinden sarmaş dolaş poz! "Kumralım"

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Merve Boluğur aşık olduğu hayranı Burak Dayı ile şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor.

Merve Boluğur sevgilisini paylaşmaya doyamıyor. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Merve Boluğur aşık olduğu hayranı Burak Dayı ile şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medyadan ardı ardına gelen paylaşımlarla gündem olan Merve Boluğur adeta coştu.

"KUMRALIM"

Genç oyuncu Merve Boluğur'dan yeni aşkı Burak Dayı ile yeni bir paylaşım geldi. Merve Boluğur sevgilisi Burak Dayı ile sarmaş dolaş fotoğrafına 'Kumralım' notunu düştü. İşte Merve Boluğur'un sevgilisi Burak Dayı ile son paylaşımı... Merve Boluğur sevgilisi ile bu karesine "Kumralım" notunu düştü...

Merve Boluğur dün paylaştığı ve 'En derinimden' notunu düştüğü bu karesiyle de gözlerin kendisinde olduğu bu süreci iyi bir şekilde değerlendirdiğini gösterdi. Merve Boluğur'un paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı...

Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi! Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem!
Sonraki Haber