'3 kızına tecavüz eden baba tutuklansın!'

Mersin'de çocuk yaştan itibaren 3 kızına tecavüz ettiği öne sürülen S.D. isimli baba, eylül ayında tahliye edildi. Yargılanmasına tutuksuz olarak devam edilen baba, yarın yeniden hakim karşısına çıkacak. S.D.'nin tahliye olmasına tepki gösteren ve yarınki duruşmada yeniden tutuklanmasını talep eden vatandaşlar ise sosyal medyada '#SapıkBabayaAğırCeza' etiketi altında birleşti.

Mersin'de yaşayan 35 yaşındaki H.G., 33 yaşındaki S.D. ve 29 yaşındaki S.D. geçen yıl ocak ayında öz babalarının kendilerine yıllarca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Üç kız kardeşin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan emlakçı S.D. tutuklandı.  İddiaları kabul etmeyen baba, kızlarının kendisinden para alabilmek için böyle bir olaya başvurduklarını savundu.

TUTUKSUZ YARGILAMA KARARI VERİLDİ

Baba S.D. hakkında eylül ayında tutuksuz yargılama kararı verildi. Mahkeme koridorunda gözyaşlarına boğulan kız kardeşler "Allah kahretsin" diye haykırdı.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI: EN AĞIR CEZAYI ALSIN

Baba S.D hakkında verilen tutuksuz yargılama kararına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, yarın görülecek dava öncesinde '#SapıkBabayaAğırCeza' etiketi altında birleşti.

Yarınki duruşmada S.D.'nin yeniden tutuklanarak en ağır cezayı alması gerektiğini ifade eden kullanıcılar şu paylaşımlarda bulundu:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: 'Ben de seni protesto ediyorum' Tokat beşik gibi sallanıyor! Sulusaray'da üçüncü deprem! Gazze ve Lübnan sınırından çok sayıda roket fırlatıldı
Sonraki Haber