Merkür retrosuna dikkat!

31 Ekim Perşembe günü Merkür retrosu başladı. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 20 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosundan hangi burçların etkileneceğini anlattı. Ayman, Merkür retrosu ile meydana getireceği iletişim kopukluklarını ve aksaklıklarından da bahsetti.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 31 Ekim Perşembe günü başlayacak ve 20 Kasım’a kadar sürecek olan Merkür retrosunun meydana getireceği iletişim kopukluklarını ve aksaklıklarını anlattı. Akrep burcunda başlayacak olan Merkür retrosundan burcu ya da yükseleni Akrep, Aslan, Kova ve Boğa olanlar da etkilenecek.

Herkesin kişisel haritasında Merkür Akrep’in ilerlediği Akrep evinde aksaklıklar ve geri dönüşler olabilir. Karışıklıklara açık olduğumuz Kasım ayında karışıklıklar ve belirsizlikler bazı gecikmelere sebebiyet verebilir. Yapılan yeni başlangıçlar ve atılan imzaların mümkün olduğunca Aralık ayına bırakılması gerekiyor.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

MAHZEN-29 Operasyonu! Organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltında Meteorolojiden İzmir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber