Merkür, Kova burcunda gerilemeye başlayacak! Eski sorunlar yeniden gündemimizde olacak!

2 Mart Pazartesi günü haftaya yoğun bir iletişimle başlayabilir, çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz. 4 Mart Çarşamba itibariyle Merkür, Kova burcunda gerilemeye başlayacak. Eski bir sorun yeniden karşımıza çıkabilir ve o sorunu ortadan kaldırmak için uğraşabiliriz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 2-8 Mart haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

2 Mart Pazartesi haftasına yoğun bir iletişimle başlayabilir, çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz. Aynı zamanda kararsızlıklar yaşayabilir ve bu belirsizliklerden dolayı netleşmekte zorlanabiliriz.

Merkür retrosu hala devam ediyor, eski sorunlar yeniden gündemimizde olacak ve çok düşüneceğiz.

4 Mart Çarşamba itibariyle Merkür, Kova burcunda gerilemeye başlayacak. Eski bir sorun yeniden karşımıza çıkabilir ve o sorunu ortadan kaldırmak için çözmekle uğraşabiliriz.

Kova burcunda devam eden Merkür retrosu sebebiyle teknoloji ve bilimle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Merkür retrosu en çok Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burcu olan kişileri etkileyebilir. Geniş kitleleri etkileyen konular bizim de gündemimizde olabilir.

5 Mart Perşembe Venüs, Boğa burcunda ilerleyecek. Bu ilerlemeyle birlikte aşka olan bakış açımız değişecek ve sağlamlaşacak. Bu dönemde Boğa, Başak, Oğlak ve Akrepler bu dönemde çok şanslı olabilir.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber