Meral Akşener'den Diyarbakır'da PKK'ya 'Açılım' mesajı!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Türkiye’ye İsveç üzerinden kurulan NATO oyunu ile ABD ve İsveç’in hain planını, Meral Akşener’in Diyarbakır’da PKK’ya ‘açılım’ mesajını, HDP’nin kapatılma davasını, Canan Kaftancıoğlu'nun Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'e salvolarını masaya yatırdı.

‘’CUMHURBAŞKANI NEZDİNDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE BİR SALDIRI VAR’’

Bozkurt, ’’Batı dünyası Türkiye'deki seçim çalışmasına, propagandalara başladı. Türkiye'de hükümeti hedef alıyor. 2023 Türkiye seçimleri ABD'nin seçimleri gibi oldu.  Biden, NATO ve İsveç bu seçim çalışmalarına katılıyor. Düğmeye bastılar. Altılı masada Türk düşmanları, Türkiye'nin yapısını bozmak isteyenler var. ABD, İsveç ve bunlarla bağlantılı kuvvetler bu seçim çalışmalarına tam destek veriyorlar.  Polis gözetiminde, sistematik bir şekilde saldırı gerçekleştiriliyor.  Bu saldırı doğrudan ABD'nin seçim çalışmasıdır. Cumhurbaşkanı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti'ne bir saldırı var. Meydan okuyorlar. Türkiye savunma sanayii ve diğer alanlarda adımlarını tamamlayarak NATO'dan çıkmalı.

‘’AKŞENER PKK’YA VE TSK’YA MESAJLAR VERİYOR’’

'Silahlar'dan kastı taraflardan bahsediyor. PKK'ya bir mesaj gönderiyor, 'Bırak' diyor. TSK'ya da 'terörle mücadeleyi durdur' diyor. Açıkça 'Biz gelirsek bunları yapacağız' diyor.  İYİ Parti en başından beri HDP ile ittifak içinde. 'Türk'süz anayasa çalışmalarının sebebi birlikte yaptıkları çalışmalardır. HDP ile ittifak içinde olan İYİ Parti, seçim yaklaştıkça net mesajlar vermeye başladı. Akşener TSK'nın PKK'ya karşı silah bırakmasını savunuyor. PKK'ya da müzakere çağrısı yapıyor. Akşener Mustafa Karasu'ya da mesaj gönderiyor.

HDP’YE KAPATMA DAVASI

HDP, altılı masayı yönetmeye alıştığı için Anayasa Mahkemesi'ni de yönetmeye kalkıyor. Anayasa Mahkemesi HDP'nin kapatılma davası kararını öteledikçe öteliyor. Belki de HDP'ye bu aklı birileri verdi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, tarihe terör örgütünün siyasi ayağı HDP'yi kapatmamak için direnen bir başkan olarak mı geçeceksiniz?‘’

‘’KAFTANCIOĞLU'NUN SÖZLERİ AKŞENER VE İYİ PARTİ'NİN İSİMLERİNE YÖNELİKTİR''

İmamoğlu ile Akşener perde arkasında Kılıçdaroğlu'na oyun kurmaktan vazgeçmediler. Kaftancıoğlu'nun bu sözleri Kılıçdaroğlu'nu desteklediği için Akşener ve İYİ Parti'nin diğer isimlerine yöneliktir.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE? Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur!