Menemen Çandarlı otoyolunu açtı, direksiyona geçti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolu açılışı törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan otoyolun açılışını gerçekleştirdikten sonra makam aracının direksiyonuna geçip yolu test etti. Bu sırada Erdoğan'a Binali Yıldırım da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracıyla, yeni açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunu kullandı. Yap- İşlet- Devret modeliyle ihalesi yapılan ve 55.7 kilometresi otoyol, 40.2 kilometresi bağlantı yolu olmak üzere toplam 95.9 kilometre uzunluğunda olan Menemen- Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun İzmir'den Çandarlı'ya ulaşımı 1.5 saatten 40 dakikaya düşürerek, zaman ve akaryakıt tasarrufu sağlayacağı bildirildi. Bir bölümü 30 Ekim 2019, diğer bir bölümü 16 Şubat 2020 tarihinde açılan otoyolun resmi açılışla tamamı hizmete girmiş olacak.

Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyata boykot yarın başlıyor! Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu