Menajerimi Ara hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Oyuncuları kimler?

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Menajerimi Ara’nın hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak edilir oldu. Peki, Menajerimi Ara hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde...

Star TV’nin yeni dizilerinden Menajerimi Ara, yeni bölümü ile 8 Eylül Salı akşamında izleyicisinin karşısına çıkıyor. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisinde heyecan 3. bölümle devam ediyor.

Son bölümde; Nadir’in ölüm haberi herkesi yıkmıştır. Ajansta Nadir’in yası tutulurken tek mirasçısı olan Ceylan’ın sözleri ortalığı karıştırmıştır. Uzun yıllar sonrasında ayrı kalan arkadaşlar da yeniden bir araya gelmiştir.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle heyecanla beklenen ‘Menajerimi Ara' dizisinin geri sayımı ise devam ediyor.

MENAJERİMİ ARA HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Menajerimi Ara, Salı günleri yayınlanıyor.

MENAJERİMİ ARA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Menajerimi Ara dizisi Salı günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında başlıyor.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Menajerimi Ara dizisinin oyuncu akdrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle