Memur ve Emekli Zammı Ne Zaman Yatacak? 22-23 Ocak Maaş Farkları Yatıyor mu?

Memur ve Emeklilerin beklediği ek zam ve maaş farklarını da içeren kanun Meclis'ten geçti. Alınan karar sonrası da Memur ve emekliler "maaş farkları ne zaman yatar" sorusuna yanıt aradı. Peki 21 Ocak Maaş farkları yatar mı?

Maaş zam farkları son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Milyonlarca memur ve emekli maaşlarına zam oranları belli oldu. Ancak Ocak ayında yatması beklenen maaş farkları ile ilgili Meclis kararı dün çıkabildi. Yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla ek zam ve maaş farklarını içeren tasarı kanunlaştı. Peki Maaş farkları ne zaman yatar?

 Memur ve emekliye ek zam içeren teklif eğer daha önce geçmiş olsaydı şu an milyonlarca emekli ve memur ek zammı ve maaş farklarını hesaplarında görecekti. Ancak teklifin dün yasalaşması sonrası maaş farkları yatma zamanı da birkaç gün sarktı.

22-23 Ocak Maaş Farkları Hafta Sonu Yatar mı?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın tebliği sonrası hesaplara yatması beklenen memur ve emekli ek zam ve maaş farklarının birkaç gün içinde hesaplara yatması bekleniyor.

Emekli ve memur maaş farkları hafta sonuna denk gelmesi halinde de hesaplara yatıyor. Dolayısıyla 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde maaşları hesaplarda görebilirsiniz.

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazası! Yaralılar var Semih Kılıçsoy Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu!
Sonraki Haber