Memleket Partisi kaynıyor! İstanbul il binası açılışı öncesi İNCE kriz

Muharrem İnce'nin genel başkan olduğu Memleket Partisi’nde yaşanan olumsuzluklar sürüyor. Şişli'de açılacak İstanbul il binası açılışı öncesinde kriz yaşandı. Bazı il ve ilçelerde yaşanan atama problemleri sonrasında 3 il yöneticisi açılışa gelmeyeceğini bildirdi. 3 yöneticinin istifa edeceği öğrenildi.

CHP’den ayrıldıktan sonra, Memleket Hareketi’ni başlatan ve daha sonra Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce’nin yaşadığı sıkıntılar devam ediyor.

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞI ÖNCESİ İNCE KRİZ YAŞANIYOR!

SuperHaber’in edindiği bilgilere göre; bugün Şişli’de İstanbul il binasının açılışı öncesi, bazı il ve ilçelerde yaşanan atama krizleri sonrasında, 3 il yöneticisinin bugünkü açılışa gelmeyeceği ve ardından istifa edecekleri öğrenildi.

Özellikle Ekrem İmamoğlu’nun da bir dönem ilçe başkanlığı yaptığı yer olan Beylikdüzü ‘ndeki atamalar nedeniyle, genel merkezdeki bazı isimlerle, partililer arasında son bir haftadır ciddi telefon trafiği yaşandığı kaydedildi.

“BİZE KÜÇÜK CHP GİBİ DAVRANIYORSUNUZ”TEPKİSİ!

Parti üyelerinin Memleket Partisi yönetimine “Siz şimdiden genel merkez hegemonyası kururak, küçük bir CHP gibi davranıyorsunuz.O zaman biz CHP’den niye ayrılıp parti kurduk? Dayatmaları asla kabul etmeyeceğiz.” diye genel sekreter Hakkı Akalın’a tepki gösterdikleri belirtildi.

Partililer sorunları kısa süre içinde; dikkate alınıp çözüme kavuşturulmazsa, pazartesi günü bir basın açıklaması ile istifa edeceklerini aktardılar.

MYK ATAMASI SONRASI HİZİPLEŞME BAŞLADI!

Öte yandan, kulislerde konuşulanlara göre; Memleket Partisi‘nde MYK ataması sonrası, suların bir türlü durulmadığı öne sürüldü.

İddialara göre, bazı kurucuların istifası sonrasında yeni kurulan parti içinde, eski CHP kökenliler ve yeni siyasete girenler arasında hizipleşmelerin keskinleştiği belirtiliyor.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber