Meltem Miraloğlu'ndan haber var!

"Hayat Devam Ediyor" adlı diziyle adını duyuran ve sonrasında Amerika'ya yerleşerek 80 yaşındaki Patrick isimli bir adamla evlenen Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından evden atıldığı iddia edilmişti. Kendisinden bir süredir haber alınamayan Miraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 54 yaşındaki babasını kaybettiğini fakat şimdi daha iyi olduğunu duyurdu.

"Hayat Devam Ediyor" adlı dizide "Çocuk Gelin" rolüyle tanınan Meltem Miraloğlu, 2018'de ABD'ye taşınarak kendisinden 48 yaş büyük Patrick adından zengin bir adamla evlenmişti.

EŞİ EVDEN KOVDU

İddiaya göre, Türkiye'de hiçbir diziden teklif alamayan ve sonrasında çözümü Amerika'ya yerleşmekte bulan Miraloğlu, 80 yaşındaki eşi Patrick tarafından soğuk kış günlerinde kolunda sadece bir çantayla evden atılmıştı. 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve özel hayatıyla ilgili takipçilerine sürekli bilgi veren Miraloğlu'ndan bir süredir haber alınamıyordu. Miraloğlu, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla sessizliğini bozdu. Babasının öldüğünü duyuran oyuncu, "Neden sessizlik çöktü; daha yeni babam öldü. 54 yaşındaydı" mesajını paylaştı.

 FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Oyuncu daha sonra bu fotoğrafı, " Dünyama hoş geldiniz" notuyla paylaşarak sağlığının iyi olduğunu duyurdu.

MELTEM MİRALOĞLU HAKKINDA

1987 yılında Diyarbakır'da doğan ve oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu söyleyen Meltem Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Profesyonel olarak ilk defa, "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi" ile kamera karşısına gecen Miraloğlu daha sonra "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide rol almıştır. 

Ardından da, "Adını Kalbime Yazdım" adlı yapımda "Dicle" karakterini canlandırmıştır. 

Bir dönem ekranlara gelen 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde 'Çocuk Gelin' rolü ile adını duyuran Meltem Miraloğlu, 2018 yılında ABD'ye yerleşerek 80 yaşındaki bir Amerikalı ile evlendi.

KDV yüzdelik dilimleri değişti! 27 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!
Sonraki Haber