Melisa Döngel Aşk Mantık İntikam'dan ayrılıyor mu? İki yeni başrol geliyor!

Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde 2 başrol birden diziden ayrılıyor. Gelen ayrılık haberleri sonrası Melisa Döngel hayranları da harekete geçti. Çağla karakterini oynayan Melisa Döngel diziden neden ayrılıyor? İki yeni başrol oyuncusu kim?

İzleyicilerin her Cuma akşamını iple çekmesine neden olan dizi Aşk Mantık İntikam'da Melisa Döngel ve Burak Yörük'ün hikayesi bitiyor. Dizinin kadrosundan çıkan bu iki oyuncunun yerine iki yeni başrol oyuncu kadroya dahil oldu.

Melisa Döngel'in Çağla karakterini oynadığı dizi reyting rekorları kırıyor. Fox TV ekranının en çok izlenen yapımlarından olan Aşk Mantık İntikam izleyenleri Melisa Döngel'in diziden neden ayrıldığını merakla araştırmaya başladı. İşte Aşk Mantık İntikam dizisi ile ilgili son bilgiler...

MELİSA DÖNGEL NEDEN AYRILIYOR?

Çağla ve Çınar karakterlerini oynayan başarılı oyuncular Melisa Döngel ile Burak Yörük'ün diziden ayrılığı kesinleşti. Hikayelerinin bitmesi nedeniyle senaryo gereği ayrılan iki ismini yerine yeni başrol oyuncuları geldi.

AŞK MANTIK İNTİKAM'A İKİ YENİ BAŞROL GELDİ

Gelen son bilgilere göre diziye iki yeni başrol dahil oldu. Yeni bir hikayeye yelken açan Aşk Mantık İntikam'da yeni başroller Sebahat Kumaş ve Elçin Atamgüç oldu.

Hikâyeye Ozan’ın asistanı olarak Sebat Kumaş’ın dahil olacağı ve karakterin annesini ise Elçin Atamgüç’ün canlandıracağı açıklandı.

Deprem bölgesinde hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor! Bakan Tekin: Öğretmen atama sayısında uzlaştık! Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler...
Sonraki Haber