Melisa Aslı Pamuk ve Adnan Oktar görüntüleri!

Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programında görüntüleri! Çarpışma dizisinde Cemre karakterini canlndıran Melisa Alı Pamuk'un yıllar öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Pamuk'un Adnan Oktar'ın programına katıldığı görüntüler sosyal medyada konuşuldu.

Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programında görüntüleri! Magazin gündeminde konuşulan konular arasında Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Genç oyuncu Pamuk'un Adnan Oktar'ın programına katıldığı görüntüler sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programında görüntüleri!

Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programına katıldığı görüntüler sosyal medyayı salladı. Melisa Aslı Pamuk bu görüntüler hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu:

''Hollanda'dan geldiğimde bunlar benim peşime takıldı, konuk ettiler. Çok tesadüf gelişti her şey. İlk geldiğim ay, kim olduğunu bilmiyorum. Karşısına geçtim sürekli 'maşallah, inşallah' diyor. Ne oluyor dedim. Sonra dinimizden bahsetmeye başladılar. Tamam ben de Müslümanım ama bu kadar dillendirmeye gerek yok.

'DOĞRU BİR YERDE DEĞİLİM'

Sonra 'Hollanda'da esrar serbestmiş böyle bir şey var mı?' dedi. 'Evet' dedim. Bu adam kim, ne oluyor burada dedim. Esrar konusu üzerine gitmeye başlayınca beni programdan kovdular. Çünkü çok rahatsız oldum. Doğru bir yerde değilim dedim''

'TABİ Kİ KOVARIM!'

Melisa Aslı Pamuk'un bu sözleri üzerine Adnan Oktar ise şu açıklamalarda bulunmuştu:

Adnan Oktar da Melisa Aslı Pamuk'un sözlerine karşılık ''Beni kovdular dedi, tabi ki kovarım, Melisa Aslı Pamuk'u programlarımızdan kovmam için ciddi bir sebep vardı''

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?
14 Nisan 1992 yılında Melisa Aslı Pamuk Hollanda'da doğdu. Pamuk,2011 yılında Miss Turkey'de birinci oldu.2009 yılında Best Model of Turkey adlı yarışmada yer aldı.Genç oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri aldı.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber