Melis Alphan'a göre 1 sene tatil öldürmüyor!

Koronavirüs salgını sıfırlanmadan tatile çıkmanın tatil yörelerindeki yerel halka 'haksızlık' olduğunu savunan gazeteci Melis Alphan soluğu Bodrum'da aldı. Deniz kenarında uzandığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Alphan, gelen eleştirilere "1 sene tatil yapmak öldürmüyor" sözleriyle cevap verdi.

Koronavirüs salgınının ilk aylarında Twitter hesabından tatile çıkacak kişileri eleştiren gazeteci Melis Alphan, konu kendisi olunca bu eleştiriyi unuttu.

"BİR YAZ TATİL YAPMAMAK ÇOK MU ZOR?"

Nisan ayının sonunda "Salgın sıfırlanmadan oteller açılsa, seyahat izni verilse dahi, tatile giden insanların Covid-19'a yakalanması halinde o bölgelerdeki hastanelerin kapasitesi zorlanabilir. Bu açıkçası tatil yörelerinde yaşayan yerel halka da haksızlık. Bir yaz tatil yapmamak çok mu zor?" mesajını yazan Alphan, soluğu Bodrum'daki lüks bir otelde aldı.

"1 SENE TATİL YAPMAK ÖLDÜRMÜYOR"

Instagram hesabından paylaştığı tatil fotoğrafının altında eski mesajı hatırlatılan Alphan'ın savunması ise ilginç oldu.

Daha önce "Bir yaz tatil yapmamak çok mu zor?" diye soran Alphan,  "Ben 3 yıldır ilk kez tatil yapıyorum. Dolayısıyla 1 sene tatil yapmak öldürmüyor, sözümün arkasındayım" ifadesini kullandı.

İşte Alphan'ın eski ve yeni mesajları:

Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Beşiktaş - Ankaragücü maçına Hollandalı hakem atandı
Sonraki Haber