Melek İpek'i o rapor kurtaracak

Kendisine insanlık dışı işkencelerde bulunan kocasını öldüren Melek İpek ile ilgili kritik bir son dakika gelişmesi yaşandı. Eşi tarafından sürekli şiddete uğrayan Melek'in avukatları "Örselenmiş kadın sendromu" raporu için başvuru yaptı. Melek İpek eşini öldürdükten sonra verdiği ifadesinde "Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Naylon iple cenin pozisyonunda bağlayıp tecavüz etti" gibi kan donduran işkenceleri anlatmıştı. İşte Melek İpek'le ilgili yaşanan son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

Antalya'da, kendisine çıplak halde kelepçeli işkence yapan eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek (31) için çok önemli bir gelişme yaşanıyor.

İpek'in avukatları "Örselenmiş kadın sendromu" raporu alınması için başvuru yaptı.

Tüm Türkiye'nin yaşadığı acıları öğrendiği İpek kendisine işkence uygulayan, çocukları önünde hem şiddet hem de naylon iple bağlayarak tecavüzde bulunan kocasını öldürmüş ve sonrasında yaşadığı kan donduran olayları anlattığı ifadesiyle günlerce konuşulmuştu.

İşte tutuklu yargılanan Melek İpek'i kurtaracak bir son dakika gelişmesi yaşandı...

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"