Mehmetçiğimizi koruyordu! PKK’lıların vurduğu kahraman köpek helikopterle Türkiye'ye getirildi!

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda yaşanan bir olay ilk kez SuperHaber YouTube kanalında gündeme geldi. SuperHaber programcısı ve gazeteci Metehan Demir, operasyonda büyük kahramanlıklar yapan ve görev yapan askerlerin hayatını önemli ölçüde koruyan bir köpeğin teröristlerin açtığı ateşle yaralandığını ve helikopterle hastaneye kaldırıldığını anlattı.

SuperHaber programcısı ve gazeteci Meten Demir, Pençe-Kilit operasyonunda yaşanan bir gelişmeyi ilk kez SuperHaber YouTube kanalında anlattı. Demir, operasyonda katılan askerlerin hayatını önemli ölçüde koruyan ve PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle yaralanan bir köpeğin helikopterle hastaneye kaldırılarak tedaviye alındığını söyledi.

'Metehan Demir ile Gündem' programının son bölümünde konuyla ilgili Demir'in kullandığı ifadeler şöyle:

"Pençe - Kilit Operasyonu'nda büyük bir kahramanlık yaparak, önde görev yapan ve oradakilerin hayatını önemli ölçüde koruyan bir birliğin köpeği yaralandı. Teröristler köpeğe ateş etti, patlama oluyor o sırada. Bu kahraman köpeğe birlikteki askerler çok üzüldü. Sıhhi tahliye köpeği gelerek, Türkiye'ye tedaviye getirdi. Orada yaşayanlar bizzat anlattı. Bizim askerlerimizi kurtaran bir kahraman."

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Öğretmeni darp eden veli hakkında karar çıktı Elektrikli Araç Şarj Ağında Yeni Bir İş Birliği Daha Geldi Devlet eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlanıyor
Sonraki Haber