Mehmet Muş: Grup Başkanvekili misin, külhanbeyi mi?

Adli yıl açılış töreni öncesinde katılımcılardan koronavirüs testi yapılması istendi. Davetlilerin sağlığı düşünülerek yapılan bu uygulama CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i rahatsız etti. Özel'e sosyal medya hesabından cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "CHP Grup Başkanvekili misin? Yoksa külhanbeyi misin?" ifadesini kullandı.

This browser does not support the video element.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, düzenlediği basın toplantısında adli yıl açılış törenine katılabilmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan koronavirüs testi istendiğini söyledi.

Partiye gönderilen notu basın mensupları ile paylaşan Özer, "Ana muhalefet partisinin genel başkanına testini yaptır yolla diyorlar. Böyle bir hadsizlik var mı? Bu bir terbiyesizlik. Buradan uyarıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi ile onu yöneten küstah akıl bir daha Cumhuriyet Halk Partisi'nin davetli olduğu herhangi bir yere böyle bir hadsizlik yapmasın. Ya bu davetiyeyi yollamayın ya da bu rezilliği yapmayın" şeklinde konuştu.

"ŞU ÇİRKİN ÜSLUBA BAKAR MISINIZ"

Kameralar önünde gelen davetiyeyi yırtıp atan Özel'e cevap AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan geldi.

Muş, Özgür Özel'in sözlerine, "Resmi bir toplantı öncesi, katılacak herkesin sağlığı için test yapılmasından Kılıçdaroğlu niye gocunuyor? Özgür Özel'in şu çirkin üslubuna bakar mısınız? CHP Grup Başkanvekili misin? Yoksa külhanbeyi misin?" şeklinde yanıt verdi.

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu!