Mehmet Murat Erdoğan, hükümete 'pişkin sefiller' diyerek saldırdı

Türk - Alman Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Mehmet Murat Erdoğan, sosyal medya hesabından Türkiye'nin 8 yıl sonra Mısır'la siyasi temasını eleştirdi. Mesajında eleştiri sınırlarını aşan Erdoğan, "Bu pişkin sefillerin memlekete de hizmet ettiklerine de hayrı olabilir mi?" ifadesini kullandı. Erdoğan'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. 'hadsiz Murat Erdoğan' etiketi gündem oldu.

Türkiye ile Mısır arasında 8 yıl sonra Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ve Bakan Yardımcısı Büyükelçi Hamdi Sanad Loza başkanlıklarındaki heyetler 2 gün boyunca Mısır'ın başkenti Kahire'de temaslarda bulundu.

Bu konuya ilişkin olarak sosyal medya hesaplarından değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Mehmet Murat Erdoğan, "Politikalar değişebilir tabii ki ama "kiralık fikirliler" artık Sisi'ye "darbeci" değil, "güçlü, saygın lider", S.A. Kralı'na "katil" değil "dost" deme; ölümüne savunduklarını, ölümüne yalanlama modundalar! Bu pişkin sefillerin memlekete de hizmet ettiklerine de hayrı olabilir mi?" ifadelerini kullandı. 

SOSYAL MEDYANIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Söz konusu ifadeleri kullanmasının ardından Erdoğan hakkında,  #HadsizMuratErdoğan etiketi ile çok sayıda paylaşım yapıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da aynı etiket altında paylaşımda bulunarak şunları söyledi:

"Üniversite, diplomalar ancak cehaleti alır... Ama insan olmak gerçek yürek ister, edep ister, ahlak ister. Kendi milletine ve ülkesine yabancı, hadsiz insanlar gençlerimize ne verebilirler?"

Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı! Dilara Yücel Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkıyor
Sonraki Haber