Hararetli bir şekilde anlatırken donup kaldı

CNN Türk ekranların da yayınlanan Tarafsız Bölge programında ilginç anlar yaşandı. Mehmet Metiner, Mısır'ın Yeşilköy'e kadar geldiğini hararetli bir şekilde anlatırken Şaban Sevinç'ten düzeltme geldi. Yeşilköy'e gelen ülkenin Rusya olduğunu söyleyen Sevinç'in sözlerinin ardından stüdyoyu derin bir sessizlik kapladı.

This browser does not support the video element.

Mehmet Metiner, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında konuşurken, "Biz tarihten Mısır'ın Ayastefanos'a kadar Yeşilköy'e kadar geldiğini biliriz" dedi.

Gazeteci Şaban Sevinç araya girerek, "Mısır değil Rusya" demesiyle verdiği yanlış bilgi düzeltilen Metiner 10 saniye programda dondu kaldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O anlar sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. 'Mehmet Metiner' ismi Twitter Türkiye gündeminde üst sıralara yerleşti.

İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza