Mehmet Dinçerler'e Hadise soruldu! Bakın tepkisi ne oldu

Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlenmeleri beklenirken sürpriz bir kararla ayrılan pop şarkıcısı Hadise aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı ile adı aşk dedikodularına karışan genç iş insanı Mehmet Dinçerler haklarında çıkan iddialarına sessiz kaldı.

Bodrum'da iş insanı Mehmet Dinçerler ile samimi şekilde görüntülen ünlü şarkıcı Hadise'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Adı 35 yaşındaki şarkıcı Hadise’yle anılan 33 yaşındaki iş insanı Mehmet Dinçerler önceki gün kardeşiyle Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Dinçerler'e hakkında çıkan Hadise haberleri soruldu.

'YANIMDAKİ ÖZBEÖZ KARDEŞİM'

İş insanı, "Arkadaşlar yanımdaki özbeöz kız kardeşimdir, lütfen yanlış bir şey yazılmasın. İşlerimiz için buluştuk, şimdi ben de gidiyorum" diyerek, duruma açıklık getirdi.

Hürriyet'in haberine göre; aşk haberleri hakkındaki sorular üzerine 33 yaşındaki iş insanı, "Aşk hayatım hakkında konuşmak istemiyorum. Ben bir şey söyleyemem. Siz istediğiniz gibi yazın" açıklamasında bulundu. Ardından korumasının kullandığı otomobile bindi.

Adı daha önce de birçok ünlü isimle aşk dedikodularına karışan Dinçerler, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Hadise ile yeni bir ilişkiye yelken açtıkları haberlerine sessiz kaldı.

 

Bu fotoğraf aşk dedikodularına yol açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze için kalıcı ateşkes mesajı! Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler... Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu
Sonraki Haber