Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın açılışı koronaya takıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Nurtepe İstasyonu’nu inceledi. Hattı, 19 Mayıs’ta hizmete almayı planladıklarını, ancak pandemi sürecinin buna izin vermediğini belirten İmamoğlu,“Bu aksaklıktan dolayı üzgünüz ama çözümsüz bir iş değil; hızlıca çözeceğiz” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Nurtepe İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

İmamoğlu'na burada İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Pelin Alpkökin tarafından hattaki çalışmalarla ilgili teknik bilgiler verildi.

Alpkökin, hattın, Beşiktaş ve Kabataş istasyonlarındaki arkeolojik çalışmaların da devam ettiği bilgisini de İmamoğlu ile paylaştı.

Hattı, 19 Mayıs’ta hizmete almayı planladıklarını, ancak pandemi sürecinin buna izin vermediğini belirten İmamoğlu, “Bu aksaklıktan dolayı üzgünüz ama çözümsüz bir iş değil; hızlıca çözeceğiz” dedi.

Bursa'da şoke eden olay: Ayıyı parçalayıp çöpe attılar... Halkbank’tan HUBrica ile Girişimcilere Tam Destek Milli Eğitim Bakanlığı yayınladı!
Sonraki Haber