Masumlar Apartmanı Uygar kimdir? Gerçek adı ne?

ALPER SALDIRAN KİMDİR?

Alper Saldıran 16 Eylül 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Sahneye ilk kez 5 yaşında, anaokulunda oynadığı piyeslerle çıktı; hemen ardından folklore, özellikle Kafkas danslarına yöneldi. İlkokul boyunca hem tiyatroya, hem dansa aralıksız devam etti. Turizm Lisesinden mezun olan Saldıran, Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü’ne geçiş yaptı ancak okulunun ikinci yılı biterken meslek olarak oyunculuğu seçti.

Üniversite döneminde, Turgut Özakman’ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler Arası Tiyatro Yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Ardından “Bir Dilim Aşk”taki Burak rolüyle ilk televizyon dizisinde yer aldı.

Marmara Üniversitesi’nden ayrıldıktan sonra, 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne burslu olarak başladı. Yeni okulunun 1. sınıfında “Son Dünya” adlı oyunda görev aldı ve Avrupa ile Akdeniz ülkelerini kapsayan Mısır Tiyatro Festivali’ne öğrenci olarak katıldı. Ertesi yıl aynı programa katılan diğer tiyatro öğrencileriyle beraber, “Babil Kulesi” oyununda rol aldı.

Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu Malatya'da deprem oldu