Masumlar Apartmanı 30. bölüm tek parça izle

Masumlar Apartmanı 30. bölüm full izle kesintisiz olarak youtube platformunda. 20 Nisan akşamında TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 30. son bölümünü tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Birkan Sokullu'nun oynadığı Masumlar Apartmanı 30. bölüm ile 20 Nisan Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı 30. son bölümünde; Neriman’ın kaçma teşebbüsü sonrasında başta Han olmak üzere herkesin bu duruma şaşırması Safiye’yi de krize sokmuştur.

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Esra’nın başına gelenlerden sonra apartmandaki herkes farklı kişilerden şüphelenirken esas şaşkınlık yaratan ise Han olacaktır. Esra kendisinin bu duruma gelmesinden Han’ı sorumlu tutmaktadır. Bunu kanıtlamak için de elinden geleni yapmaya hazırdır.

Safiye’nin aklındaki isimse başka birisidir. Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağında ise tamamen başka olaylar vardır. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege’nin yaptığı bir hamle sonrasında işin seyri iyice değişir.

Bu esnada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden tamamen habersizdir. Han da her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelecektir.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle