Masumlar Apartmanı 20. bölümde Sezen Aksu sürprizi!

TRT'nin Salı akşamları yayınlanan fenoman dizisi Masumlar Apartmanı bugün 20. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin takipçileri, yeni bölüm fragmanı ile heyecanlandı. Yeni bölümde Sezen Aksu konuk oluyor. Minik Serçe'nin Masumlar Apartmanı için bestelediği şarkı da ilk kez bu bölümde yer alacak.

Masumlar Apartmanı'nda Sezen Aksu rüzgarı esecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Sezen Aksu konuk olacak.

SEZEN AKSU’NUN YENİ BESTESİ İLK KEZ O SAHNEDE DUYULACAK

Her hafta yayınlanan dikkat çekici bölümleri ile çok konuşulan Masumlar Apartmanı dizisi bu hafta da adından söz ettirecek. Usta sanatçı Sezen Aksu’nun seslendirip bestelediği yeni şarkısı ‘Affet’ ilk kez dizi ile görücüye çıkacak. Şarkının Naci ve Safiye'nin geçmiş günlerini anımsadığı sahnede çalacağı iddia edildi.

MASUMLAR APARTMANI’NDA NELER OLACAK?

Geçtiğimiz Salı yayınlanan bölümde İnci, Safiye’nin bulunduğu eve gelin gelmişti. Han ile yaşamak onu ne kadar motive etse de Safiye’nin eziyetleri onu daha ilk günden umutsuzluğa sürükledi. Han, İnci’yi rahat ettirmek için her şeyi yapar ancak Safiye’nin planları başkadır. Safiye, İnci’ye eziyet etmekle meşgulken Naci’den gelen bir sürpriz, kalbine gömdüğü duyguları tekrar canlandırır. Gülben evdeki dengeleri korumaya çalışırken, Neriman ise Ege ve Gamze’nin birlikteliğinin acısını henüz atlatamaz. Gülru’nun gitmeden önceki son hamlesi, Safiye’ye yıllar önce kapattığı bir kapıyı yeniden açtırır.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber