Masumiyet 12. bölüm izle

Masumiyet 12. bölüm kesintisiz tek parça full izle olarak yayında. 17 Mayıs akşamında FOX TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinin son bölümü FOX Play platformunda. Masumiyet 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet dizisinin 12. son bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Masumiyet son bölümünde; Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun’un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek bir hamle yaparlar.

Ela, annesinin elini tutup, İlker’e arkasını dönmeyi nihayet başarır ancak Hale’nin dava sürecini etkilemek için bulduğu radikal çözüm Ela, İlker ve İrem üçlüsünün duygusal dengelerini kökünden sarsar.

Ela, Hale’nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker’den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun’un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker’in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.

MASUMİYET 12. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle