Masum 136. bölüm izle tek parça 5 Ağustos 2020

Masum 136. bölüm 5 Ağustos 2020 izle! Masum 5 Ağustos tarihli 136. bölümü full izle tek parça halinde Kanal 7 kanalından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum dizisi 136. son bölüm ile 5 Ağustos 2020 Çarşamba akşamında medya Kanal 7 ekranlarında.

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

MASUM 136. BÖLÜM İZLE

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle